Hej...Hejdå !

Hej alla söta blogg läsare :) Okej..Nu äre så att lilla jag åker till Falun imorrn..(måndag) til fredag, kommer kanske inte kunna blogga under den tiden. Men jag berättar ju lite vad vi har gjort under dom dagarna. Men jag kommer ha en skit kul vecka med min rumskompis Torin ,Och sen dom andra 100 tjejerna&Killarna .

Puss
/ C

Maaatch


Ååååååh ., jag skrev allt vad jag hade gjort idag men sen gick det bara bort ! :O
Men idag hade jag match , högdalen ais vs nynäshamn .. Högdalens Ais vinner :D
Och jag fick ett litet pris utav min tränare för jag var typ ''duktig'' (a) sen åkte jag hem duschade åt mat . Fixade mig mötte Josefine och åkte till Heron med hela laget (: Vi skulle titta på film men först skulle vi alla sitta ¨på en resturang och äta kina mat ! :D gottiiihi men sen tittade vi på filmen och nu sitter jag hemma och packar till falun ,Och nu ! Ska jag se på tv :D
Dåligt inlägg jag vet , skrev bara lite snabbt (a)

Skola

Just nu bloggar jag i skolan framför en cp dator , jag lovar snart kommer någon lärare och han/hon kommer döda mig !
Men titta på http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.900172 !!! :) Min kompis linnea sjunger , hon kommer dampa på mig men ändå , visst är hon duktig ? :)

snyggt !

Jag fick sidan utav en tjej , Queenpeach.com
  


fiiin ?? (a) rosetten pimpar upp allt ! (:  den kostar bara 379kr :)


fett jobbigt ! -.-

Åååååh, är fett trött och sen måste jag träna på mina spanska glosor ,ni ska förstå jag har ett spanska prov imorrn kan INGET igentligen brukar jag vara ganska lung när det gäller prov för jag brukar kunna det mesta,det räcker bara att jag får blå pist ! (G) jag har fått göra siffrorna muntligt nu på dom senaste 2 proven vi har hafft i spanskan , Jo jag har inte kunnat siffrorna jag får aldrig in dom i min lilla hjärna  ! Inlägget blev med fet stil... Vet inte varför jag hade bara lust x)
Men nu går vi över till min dag :)
Jo.. Idag var det skola jag är så stolt över mig själv för jag har gjort klart ett steg i engelska ! Så nu har jag nått mina terminsmål (: Im so happy (a) och sen har jag också jobbat med svenskan .. Hahhaa jag la till en jätte rolig mening i min berättelse , Jag tror nog min lärare kommer gilla den , den gick till ungifär såhär :
C - Hej bulle ! Säger jag till torin
T -  Vadå bulle? Ser jag värkligen ut som en bulle?
C - nja.. Men du är ijallafall inte orange,röd och lång så jag kan inte kalla dig morot !
Hahah , det var min tråkiga humor x)  Men efter skolan gick jag till torins hemspråk för jag skulle typ lära mig kurdiska , då ville typ hennes hemspråk lärare sparka ut mig , Jag lovar ! Det såg ut som om han nästan skulle ta fram tofflan snart ! :o Jag blev fan rädd... Men ajaj , Det var ganska roligt vi fick ett gott skratt ijallafall ! :D Men efter hennes hemspråk gick jag, Torin och hennes syster Solin till typ.. En affär Solin skulle köpa lite godis , Och på vägen mötte typ vi Torins halva familj , Hennes bror mötte vi på skolgården i Snösätraskolan , Och sen skulle vi hämta hennes ubersöta lilla syster Delin ( tror jag det stavas?) Jajja , Då gick vi ju hem till Torin för hon hade mat hemma ! Jag lekte en liten stund med Delin på datorn och så.. Hon är fett duktig och hon är bara 3 år ! :o Ni vet hon har lärt sig från dom bästa då är det Torin , Datatönten :D Oj oj .. nu blev det lite långt ! Men försätt att läsa tänk att du gör en människa glad då ! Och det är jag (: Men senare mobbade typ Torin mina ögonbryn och så fick hon dra bort 2 ögonbryns grejsimojs . Sen fick experten som typ är bäst på att noppa ögonbryn dum dum dum ( Trumvirrvel) Solin och fixade allt , Thank you (; Men ajaj.. ååh jag vet inte vad jag ska skriva mer ! Jag har skrivit så mycket (a) Dagen har varit lång... Hafft mycket roligt idag, Juste Eddys riktiga namn är Edward.. Hahha (a) Men sen spelade jag Torin och typ hennes bror och syster och sen kom Sirvan från ingen stans  och börja spela Billjard ! Jag suger på det spelet x) Meeen nu ska jag säga den bästa grejen sen slutar jag skriva jag lovar ! Vi åt kurdisk mat ! Fett gott. Kyckling med Ris , och eftersom jag lovade er att sluta skriva så säger jag min sista grej

Puss
/ C


träning

jag hade för kanske 1 timme sen träning , Torin och Sirvan tittade på , Och sen åkte vi till Stureby  med Alexandra och bvän Josefine :) Vi gjorde typ inte så mycket satt bara under en tunnel vid  tunnelbanan och pratade och åt godis , duktigt jag vet ! Äta godis och träna Hahaha (a) Åååh , jag får fler komentarer varje dag . Förut hade jag 0 nu har jag minst 3-4 x) Men det är ändå roligt ! Så det rullar på med bloggen vem vet någon dag kanske jag står där Kenza gör ( In my dreams) xD Vilka söta drömmar jag har.. Men fett roligt ju att vara Svergies största bloggare ! :o Jajaja... Man kan bara forsätta drömma för jag ska titta på en film nu Vicky Cristina Barcelona heter den , den blev typ Golden Globe vinnare i kategorin Bästa komendi ! Så jag kanske kommar ha det lite roligt sen , Skriver imorrn vad den handlar om :D

Puss
/ C

Polisen slog till mot Lady GaGa

Hon blev gripen i fredags för att typ inte ha haft några byxor ?
Jag fattar inte varför man kan bli gripen för det ? Men Lady Gaga (Stefani Germanotta) sa: '' det är mode, jag är artist'' men igentligen såg hon lite halvnaken ut , eller hur ?
Ja.. så såg hon ut i fredags !Hennes as är ju fan större än en melon ?

Home !

Idag var det ledigt från skolan ååå så trevligt (:
Men det betyder inte att jag ska sitta hemma hela dagen ! Utan jag ska plugga lite och sen ska jag nog till stan igen med josefine , fast denna gång ska jag inte köpa något , eller jo kanske ett nagellack ? Vill ha lite ny färg på mina naglar ,
Josefine tycker jag passar i Lila . Jag tycker att rött eller rosa vore fint..
Vad tycker ni ?

Puss
/ C

måndag

Hellu !
Jag bloggar alltid på kvällen.. Vet inte varför (?)  Men aja , Idag var det skola lilla torin var sjuk ;/ Inte roligt ., men vid morgonen hade jag samling sen lite ws ( En viss tid när man pluggar sv,ma,eng) Efter att ha haft lite roligt med fosia och johan så var et dags för mitt PH samtal ! (När man stannar kvar någon dag efter skolan för att prata med läraren om ens arbetsgång) Men jag stannar nästan aldrig för att duktiga jag har under dagen :) Sen skulle jag och fosia typ springa till idrotten , varför måste vi ha idrotten så långt bort ifrån skolan? -.- åå , men det posetiva är att min pappas resturang ligger vid närheten så då är det ju uppenbarligt att jag och fosia går och äter oss feta , Den där somalien behöver lite fett ! :D Men efter skolan åkte jag hem med Fosia och Elin . Jag och elin gick av i rågsved för att åka till Bandhagen och då fick vi vänta i 4 minuter på tunnelbanan gissa vem jag träffar då ! Jo Esra ! har inte sett henne på länge ni förstår men hon går i min gammla skola :) Jajaj , när jag och Elin är hemma hos mig så gjorde vi lite glass ! Njaamiii, men tillslut blev det så att josefine åt upp den när vi träffade henne i tunnelbanan för att vi skulle till stan ! Den jäveln åt upp min glass ! DET SKA JAG KOMMA IHÅG (a) efter att jag,elin och Josefine hade varit i stan ett litet tag så skulle elin träffa sin mamma och jag och josefine skulle hitta någon Kicks affär i närheten.. Det tog oss typ en halvtimme att hitta affären och ändå gick vi typ förbi den 5 gånger (?) eller jag tror det , Kicks finns ju överallt i stan ! Men när jag väl hadde hittat lilla kicks så skulle jag hitta ett  fint nagellack till mig själv :) Men nejnej det gjorde jag inte ! -.- Och jag köpte en fin tröja ! det måste jag säga (:  Senare började jag och Josefine prata om Falun vi åker ju om 1 vecka till falun måste börja packa ! Vem vet jag kanske köper lite extra kläder tills dess ? Men jaja  det kan vi ta upp senare . Och när vi väl skulle vara på väg hemmot så ringer jag min mamma och så säger hon : Men kom till Kicks vid tunnelbanan ! Fatta att jag glömde bort att det finns kicks vid tunnelbanan !!!! -.- Då åkte josefine hem och jag åkte med mamsen till sjukhuset (:


Min fina tröja från Gina (:

-

Jahaapp...idag är det ingen rolig dag jag lovar ! kommer ingte ha något att blogga om , Jag ska typ plugga lite , Kankse göra klart steg.7 i matte (a) och så tror jag ska börja på steg 8 i engelska.. Jag vet inte, Undra vad mina små söta kompisar förutom torin för hon är sjuk  , ska göra idag ? :)
Skriver igen vid kvällen om jag kommer på något roligt ! :D

Puss
/ C

godmorgon

ååh. kommer ha sjukt tråkigt idag.. har inga planer ;o  jahapp...då var det en sån underbar dag att sitta hemma på ! Roligt..nej..

Puss
/C

Melodifestivalen

Tyckte ni rätt person vann melodifestivalen? Asså jag vet inte vad jag tyckte ! tittade bara på dom första 3 låtarna (a) men sen när jag hörde vinnarlåten som jag tyckte var lite chokande eftersom måns typ ledde med jag vet inte hur mångapoäng först... Ajja... Nu kan man bara hoppas på det bästa , vi har ju inte vunnit sen typ.. ABBA tror jag det var?! och när var det ..? INTE ÄNS PÅ 2000 talet ? -.-  Jag säger inte att låten var dålig .. (..) men det är bara inte min smak ! 

Här har vi henne  Malena Ernman

stan

Hellu ! Hinner inte blogga så mycket för jag ska till stan med sirvan och torin , Vi ska handla lite till falun! (: Juste , jag och torin ska bo tillsammans i ett rum för 2 , men dusch och toalett , Hahaha , losers dom som inte har det i rummet och måste typ gå till andra sidan byggnade !! :D
Skriver sen vad jag har köpt :)

Puss
/ C

komentera ? -.-

VAD TRÅKIGA ALLA ÄR . ingen komenterar ! Vad är en blogg utan komentarer ? :(

My life your dream (:

så brukar oftast många människor säga , just ; My life your dream , Men vafan ? Palla alla har sitt egna liv , det kanske är helt perfeckt några kanske har lite problem med något men allt går alltid över och blir bra igen bara man tänker posetivt! Idag var det skola som vanligt vaknade jag vid..halv 8 ? jag satte på mig lite snabbt mina kläder och sminkade mig . Sen satt jag och åt typ.. Rispuffar ?! Hahaha claudia goes nyttig ! :D Senare på morgonen så var jag typ på tunnelbanan då satt tydligen Renwar ( Tror jag det stavas? ) satt typ..jag stog upp och han satt ner framför mig , men jag såg inte honom x) , Sen flyttade han och lata jag tog hans plats ! TAACK . Juste torin tog typ ultraljud och kom inte till skolan förren efter lunch så det var inte värdens roligaste dag, Eller jo ! Jag var ju med Fosia baby :) Vi typ satt i matte ws och pluggade i ... 1 timme? Sen gick fosia till sitt svenska pass och jag satt med Caroline och pratade lite strunt saker . Och sen ! Går jag till Josefine för att Hanna,Freja och Sussi skulle typ till donken och lämnade lilla Josefine ifred för att hon inte ville följa med.. Så snälla jag satt mig brevid henne i Engelska ws :) Juste ! Det var köttfärs limpa till lunch , snacka om att jag tog ! Och när jag och josefine smaka svampsåsen UUUSCH ! och en tjej hitta en larv i sin majs..Trevligt ! Jag ska typ ALDRIG mer äta i skolan.. Eller jo ! Om det är insektsfri mat :) Men jag och josefine blev så äcklade att vi gick ut på rast och gissa om vi blev mulade av alla 8:or -.-  Och jag mulade fett många ! :D det var roligt :) Och just när jag var i mitt skåp så kom torin ! YÄÄÄY claudia blev glad ! men just då hade jag jävla Matte pass , fett tråkigt -.- jag typ satt och ignonerade honom x) Sen var det tråkiga Svenska pass , sen var det samling och sen , NU KOMMER DET BÄSTA ! fick man gå hem ! :D och torin köpte en x-ray till mig :) Och jag ska ha träning idag kommer inte orka blogga när jag kommer hem , Men först ska jag hem till torin och vi ska ha lite Wb despret igen (aa) hahah ,

Puss
/ C

Wb desperate housewives? (A)

hahhahah , idag slutade jag vid 12 ! :) Jag bloggade inte för att först så gick jag och Josefine,Torin,Fosia och Sirvan till axel's och sen gick Josse hem och vi andra vandrade oss till Fosia ! :) Vi gjorde massor men mest pratade vi.. Och så åt vi maat ! (a) Mat is my love x) Och då kom Fosias superduper gulliga lillebror hem ! Han är sötare än allt ! :D Och han lekte med mina fötter..Hm... Hahah ! men aja vi drack Somalisk te ! Fyfan va gott :o som vanligt tog vi bilder men dom har sirvan på sin mobil ;p jag kom hem för inte så länge sen..kanske bara 15 minuter sen..? Höhö men resten av dagen ska jag sova ! :D

Puss
/ C

Labb

fick tag på 2 bilder ( Jag tog dom från torins blogg . Men säg inte det till någon ! :o)



När vi kokade vattnet på någon bägare :p



Och så blev det när man hällde in karamellfärgen i bägaren med okokat vatten ! Fett snyggt :)

Det är mars för i hellvette ?!

det snöööar ju ! Why..? :(   Jag vill ha sommar :o Men idag har jag hafft skola.. Kom lite försent för att jag försov mig..Och så hade jag också glömt min skåpnyckel . Roligt..(Nej ! ) men vi hade test idag på ekonomi .. Claudia är duktig och kan allt.. säger vi xD Men jag tror att det gick bra för mig :) Om inte jag får röd pist (VG) får jag väl blåpist (G) vi kan inte få högre går ju bara i 6:an (?) höhö. Men efter testet hade vi , Kurs workshop jag gjorde 1 jätte svår uppgift på 1 halv timme ! :o för ingen ville hjälpa mig och sen komma snälla ida fram och hjälpte mig (: Men efter att jag hade gjort min uppgift och skulle börja på den andra så kommer min lärare fram och säger : Ni ska ha labb nu ,spring ner .så då går jag ner till labbgrejen , Vi gjorde något expriment som heter : Molekyler rör sig  -.- , jag fattade inget , men det var roligt att göra :D  Vi hade 2 bägare med kallt vatten i ,och så skulle vi koka ena och låta den andra bara låta vara såå vi kokade vattnet på en typ gasgrej (?) och så fick jag och torin ha jätte coola glasögon på oss ! :D efter att ha kokat vattnet ska man hälla karamell färg i båda bägarna och så skulle man se vad som hände , jo det som hände va att karamellfärgen spred sig snabbare i vattnet som hade kokat . Har massor med bilder men dom kommer jag inte lyckas med att få in på datorn -.- men sen var det lunch och det var brench o vrisk ( kyckling och ris) Gottiii ! :D sen åt jag lite godis...tjockis jag vet (a) sen så hade vi ws . och slutet av dagen var inte så rolig ,Juste jag grät i skolan tack vare andrea ! :o eller okej det är inte 100% hennes fel ,men ändå vi la tigerbalsam i mitt öga (a) Fyfan va ont det gjorde ! Amanda gjorde också det , Juste hon fyller år idag ! GRAAAATTTTTIIIIIIIIIS. men nu måste jag plugga, och titta lite hur det går med min pasta . ni vet duktiga jag lagar mat (a)

Ps : Min mobil funkar nu !

Puss
/ C

Mobilen

Typ hälften utan mina vänner vet inte att min mobil är cp ! Jag ska få abonemang eller något.. Såå..min mobil kommer inte funka på 2 dagar ! Hur ska jag klara mig?! Men jag ska få en  lånemobil  faktis med nytt numer ! Jag smsar dom jag tycker mest om att ringa till och smsa med vad det numret är (a) Men idag har jag hafft lite..roligt..Hahaha  morgonen började med att jag vaknade vid 8 och började skynda mig till tuben ! Jag sprang typ halva vägen  tur att jag bor så nära :)  Men sen så kom jag på att jag hade glömt idrotts kläder så jag åkte hem till mig med fosia och så kom vi typ försent till idrotten xD . Men vi spelade bara innebandy ( yeaah )  och badminton ( Buuhuuu ) på idrotten . Jag fick jätte mycket skäll från Daniel ( våran idrotts lärare -.- ) Men sen gick jag och fosia till min pappas jobb ! :D NJAAAMIIII , vi åt typ skit mycket !  och så åt vi annanas :D Men sen gick vi till skolan långsamt och ja.. Jag fick reda på ett eller annat på vägen (; ( kan inte säga vad )  och när vi väl var i skolan så sprang alla runt, men duktiga jag satt faktis ner och jobbade... Säger vi :) Efter skolan blev jag tvungen att stanna kvar 1 timme för att jag skulle ha PH -.- Hahaha jag smög ner till caféterian ibland för att ha lite roligt med sussi , Men ja... vi skrek mest och typ asgarvade åt inget xD . Och så på tunnelbanan så skrattade vi ännu mer medans josefine satt med micke typ lite längra bort (a)
Nej nu måste jag dra min mat blir kall ! :o

Puss
/ C

Metallica !

Hellu , Som sagt var jag i globen . och det var ju också Metallica som skulle spela där ! Men det visste jag redan :) Dom spelade asbra låtar utanför mcdonals alltså där  man köper biljetterna , Det var låtar från deras nya cd, ( Nu vet jag inte vad den heter) men dom spelade låtar som typ .,Unforgiveone 3 , The day never comes . Jag kunde  tyvärr inte gå -.- Men man skaffar alltid fett fina afischer som man kan ta från väggarna om man vill,. Hahaha men denna gång orkade inte lillla Claudia det ,Men efter att vi hade varit i globen så gick vi till gulmarsplan då så åkte Eddy och någon kille som typ hette Marcus till ... öö... (vart åkte dom?)  äsch orkar inte bry mig nu :) Sussi och Freja åkte till Årsta och Torin åkte inte med oss , Så då vare bara lilla jag som fick åka till Hagsätra själv :( Men som tur ringde jag min farbror och han var vid Gullmarsplan så  han hämtade mig och vi åkte till sjukhuset , Jag typ tillbringar mina dagar där (a) OCH I PRESSBYRON men jag är alltid med min kusin Tina :) Hon ÄGER på krudiska :o Men jag ska typförsöka sova..Är lite trött (a)

Puss
/ C 

godmorgon

Kanske lite sent att säga godmorgon men jag vaknade faktis bara för 2 timmar sedan ! Under dom 2 timmarna har jag hunnit äta maaat :) Och typ nu pratar jag med Sussi i telefon, Idag ska jag nu träffa sussi , Sen åker  vi till globen kanske träffar torin , och i globen ska vi träffa Eddy och Freja ! Såklart kommer jag och torin  smyga in i toan...Eller kanske för toaletterna på donken i globen är inte dom bästa/Snyggaste (a) hahaha  Men jag skriver senare ! :D

Puss
/ Claaudiaa

Dagen

Hej ! jag vet att jag inte bloggade igår men jag hade lite kronligt med internet -.- , Men igår så hade jag skola sen träning och så pluggade jag, Inget speciellt alls. Men idag ! Har jag..Ja..SKOLA varit med sussiii, ofc så var jag ju med torin och sirvan (: Men jag har presic duschat och hafft lite roligt framför internet och checkat in andras bloggar , Skulle gärna lägga ut vilka bloggar som suger och vilka som är bäst , Men det skulle typ dom på : Suger-listan döda mig (a) Men på min bästa lista tycker jag att Torin kommer med på ! (: Finns mycket intressant och roligt att läsa där xD
Cheeka in www.Torina.blogg.se Kan ni inte lösenordet och användarnamnet tycker jag synd om er, Men ni kan alltid fråga henne , 4juni@ pea heter ´hon (:
Nej nu ska jag berätta lite grejer ,. Typ dagens...

Klädsel : En klassiker , Jeans och kofta (:
Humör : Trött/ Flum
Planer : Öööh.. Jag planerar aldrig min dag xD
Vill ha : Jag vill att martin aldrig kommer tillbaka till skolan ! (a) Hoppas inte att den jäveln får tag på min blogg och läser detta tro mig jag kommer få kvarsittning i 1 månad ! :o
Längtan : TILL SLOVAKIEN !
beroende : ... venne?
Tråkigaste :  Matte KP
Låt : Blandat
Sämsta : MORGONEN ! -.-

HAHAH (A)

Puss
/ C


Saknar er

MAAAAAAAARS !

Helllluu , förlåt om inte jag bloggade igår .men jag hade lite att göra , Men idag var det skola -.- jag vaknade halv 9 ! :o  jaja. Men jag kom ändå inte försent , och såklart väntade Gulliga Torin, Gulliga Fosia och Gulliga Sirvan på mig i skolan :) jag kom kanske 2 minuter försent till samlingen ! Men det är inget enligt mig (: Och såklart tillbringa jag och Torin halva dagen på toan för att gömma oss från Martin xD . Hahaha , men jag var i skolan till kl 4 ! För att jag hade PH sen hade jag,Sussi och Hannah lite roligt i skolan :D Och vi väntade på josefine :p ., Men idag ska jag inte göra något speciellt , Men vi får se .

Puss
/ C


RSS 2.0